Agencija

Agencija za nekretnine Bihać

Mobilni

+38761603350

WhatsApp

+38761603350

E-pošta

info@cicko.ba

Adresa

Bihaćkih branilaca br. 3 | 77000 Bihać

Otprilike

Agencija za nekretnine CICKO d.o.o. osnovana je sa ciljem pružanja usluga posredovanja u prometu nekretninama, kao i pružanja kompletnih stručnih usluga klijentima koji se bave kupoprodajom, izdavanjem ili zakupom stambenih jedinica i poslovnih prostora. Od osnivanja, agencija je ostvarila reputaciju pouzdanog partnera na tržištu nekretnina u Bosni i Hercegovini.

Jedna od ključnih usluga koje pružamo je reklamiranje nekretnina na našoj web stranici i u sredstvima javnog informisanja. Naš tim stručnjaka osigurava da prodavci dobiju najbolju moguću reklamu za svoju nekretninu, kako bi privukli što veći broj potencijalnih kupaca. Pored toga, vršimo i stručnu procjenu tržišne vrijednosti nekretnine, kako bismo pomogli prodavcima da postave realnu cijenu i ostvare što bolju prodaju.

Pored usluga posredovanja, pružamo i kompletnu stručnu podršku našim klijentima. To uključuje savjetovanje, istraživanje i analizu tržišta nekretnina, procjenu i prezentaciju nekretnina i njihovog potencijala, kao i pravnu podršku. Ukoliko naši klijenti ulažu u nekretnine, mi im pronalazimo najpogodnije najmoprimce, čime potenciramo vrijednost njihovog ulaganja.

Nastojimo biti uz naše klijente tokom svih faza njihovih projekata. Bez obzira da li prodajete, kupujete ili iznajmljujete nekretninu, mi ćemo vam pomoći pri izboru i ukazati na moguće skrivene mane i nedostatke odabrane nekretnine. Naš tim stručnjaka pruža profesionalnost, a veliki broj zadovoljnih klijenata svjedoči o našoj pravnoj i finansijskoj sigurnosti. Zbog toga smo postali jedna od vodećih agencija za nekretnine u Bosni i Hercegovini.

Naša najbolja reklama su zadovoljni kupci i prodavci. Pozivamo i Vas da nam ukazujete povjerenje i budete jedni od njih. Agencija za nekretnine CICKO d.o.o. u Sarajevu i Bihaću je ovdje da vam pruži vrhunsku uslugu i zajedno ostvarimo obostrano zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

GDPR uslovi korištenja *

Naši agenti