Agencija

Agencija za nekretnine Sarajevo

Mobilni

+38761149637

WhatsApp

+38761149637

E-pošta

info@cicko.ba

Adresa

Branilaca Sarajeva br. 20/2 | Sarajevo

Otprilike

Od samog osnivanja, Agencija za nekretnine Sarajevo CICKO d.o.o. posvećena je pružanju vrhunskih usluga posredovanja u prometu nekretninama. Naša misija je da zadovoljimo potrebe naših klijenata u oblasti kupoprodaje, izdavanja i zakupa stambenih jedinica i poslovnih prostora.

Naša glavna svrha je da prodavcima obezbedimo izuzetnu reklamu za njihove nekretnine na našoj web stranici i putem sredstava javnog informisanja. Takođe, vršimo stručnu procjenu tržišne vrijednosti nekretnina u Sarajevu, kako bismo našim klijentima omogućili realistične i povoljne transakcije.

Pored usluga posredovanja, pružamo i sveobuhvatnu stručnu podršku našim klijentima. To uključuje savjetovanje, istraživanje i analizu tržišta, procjenu i prezentaciju nekretnina i njihovog potencijala, kao i pravnu podršku. Za klijente koji ulažu u nekretnine, angažujemo najpogodnije najmoprimce kako bismo povećali vrijednost njihovog ulaganja.

Nastojimo da pružimo sveobuhvatnu podršku našim klijentima tokom svih faza njihovih projekata. Bez obzira da li prodajete, kupujete ili iznajmljujete nekretninu, mi ćemo vam pružiti pomoć pri izboru i ukazati na moguće skrivene nedostatke odabrane nekretnine. Naš tim se ističe profesionalnošću, a veliki broj zadovoljnih klijenata svjedoči o našoj pravnoj i finansijskoj sigurnosti. Zbog tih kvaliteta, Agencija CICKO d.o.o. se već godinama ubraja u vodeće agencije u ovoj oblasti.

Zadovoljni kupci i prodavci predstavljaju našu najbolju reklamu. Pozivamo i Vas da nam ukazujete povjerenje i postanete dio našeg zadovoljnog klijenteliteta. Agencija za nekretnine Sarajevo CICKO d.o.o. je ovdje da vam pruži vrhunsku uslugu i ostvari obostrano zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

GDPR uslovi korištenja *

Naši agenti